X
تبلیغات
فیقانسه - غذاهای فرانسوی

فیقانسه

غذاهای فرانسوی

 

سوپ پیاز فرانسوی :

مواد لازم :

پیاز متوسط ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۳ عدد

آرد ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ قاشق سوپخوری

کره ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۵۰ گرم

آب مرغ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۴ لیوان

نان تست شده ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۴ قطعه

پنیر گریور یا گودای زنده شده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

پیازها رو خلالی خرد میکنیم و توی کره سرخ می کنیم تا کاملاْ‌طلایی شود. بعد آرد رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم (آرد کاملاْ باید سرخ شود). بعد آب مرغ یا گوشت رو اضافه می کنیم. می گذاریم کمی بجوشد و غلیظ شود‌( حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم و درب بسته).

سوپ رو توی فنجان یا سوپخوری مورد نظر می ریزیم (دقت کنید که ظرفتان قابل گذاشتن در فر باشد). نان تست شده رو روی سوپ قرار می دهیم. (می تونین نان رو قبل از تست کردن به اندازه دهانه سوپخوری تون ببرید و بعد تست کنید. که کاملاْ روی سوپ قرار بگیرد). بعد پنیر رنده شده را روی نان می ریزیم. سوپ ها رو توی فر میگذاریم و توی فر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد حرارت می دهیم تا پنیر روی سوپ ها طلایی شود. سپس سوپ آماده سرو است!

******************************************************************

بری توی پوسته با گردو و...Brie en croute

بری یا Brieگونه ای پنیر فرانسوی ه که جزء دسته پنیرهای نرم محسوب میشه،‌ قیافه ای شبیه کمانبر camembert داره، رویش لایه سفید رنگی از کپک خوراکی هست و داخلش یه پنیر نرم کرم رنگ.

این پنیر رو با یه سری مخلفات دلخواه توی خمیر هزار لا می پیچند و باهاش Brie en croute درست می کنند. این مخلفات می تونند شیرین مزه،‌ یا شور باشند. ترکیبی از میوه های خشک و عسل و شکر و... یا آجیل و سبزی های معطر. خیلی فرقی نداره این که چه مزه بده دست شماست و به ذائقه تون برمیگرده. ولی چیزی که هیشه درست ه اینه که میز غذا رو خوشگل می کنه.

Brie en croute رو معمولاً با کراکر (مثل بیسکویت ترد یا توک) یا نان سرو می کنند.

*************************************************************

سوفله پنیر:

مواد لازم :

سس سفید ________________________________________ 2پیمانه

پنیر گودا یا گرویر ____________________________________ 200 گرم

زرده تخم مرغ ______________________________________ 4 عدد

سفیده تخم مرغ ______________________________________ 6 عدد

طرزتهیه:

سس سفید رو تهیه میکنیم و می ذاریم گرم بماند. زرده تخم مرغ رو می زنیم تا سفت و سفید بشه. و با سس سفید مخلوط می کنیم. پنیر گودا رو رنده می کنیم و مقداری ( حدود 2 قاشق غذاخوری ازش بر می داریم) و بقیه رو با زرده تخم مرغ و سس سفید مخلوط میکنیم. سفیده تخم مرغ رو جداگانه اونقدر می زنیم تا کاملاً سفت بشه. بعد بقیه مواد رو با سفیده تخم مرغ مخلوط میکنیم مواد رو زیاد نمی زنیم چون باعت میشه پف سوفله بخوابد.  سوفله رو به مدت 1 ساعت روی حرارت 175 درجه سانتی گراد طبخ می کنیم.

*****************************************************************

 

 

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط محمدرضا ساکت  |